
سنسور دنده عقب خودرو چیست؟
با پیشرفت علم و تکنولوژی ، روز به روز سیستمهای جدیدی وارد بازار میشوند که سبب راحتتر شدن رانندگی میشوند. یکی از این سیستمها ، انواع سنسورهای دنده عقب خودرو میباشد. ممکن است رانندههای تازه کار با یک مانع بزرگ و اساسی که پارک کردن ماشین است ؛ روبرو باشند. سنسورهای دنده عقب خودرو ، این امکان را برای هر فردی ، حتی رانندگان تازه کار ، فراهم کرده است که بدون هیچ نگرانی ، بتوانند با خیال راحت ، بدون آن که در معرض خطر تصادف قرار گیرند ؛ ماشین را پارک کنند. در این مقاله قصد داریم در رابطه با سنسور دنده عقب خودرو صحبت کنیم. با ما همراه باشید.
سنسور دنده عقب خودرو چیست؟
سنسور دنده عقب خودرو ، یک آپشن جدیدی است که به رانندگان ، خصوصا رانندگان تازه کار ، در تشخیص اجسام نزدیک در حین پارک کردن اتومبیل ، کمک میکند. معمولا سنسورهای دنده عقب را روی سپرهای جلو یا عقب خودرو نصب میکنند و به راننده کمک میکنند تا یک پارک سریع ، راحت ، ایمن و مطمئن داشته باشند. وظیفه اصلی سنسورهای دنده عقب ، تخمین فاصله خودرو تا اشیای روبرو یا عقب خودرو میباشد و کاری که انجام میدهد ؛ این است که نسبت به فاصله نزدیک بین اجسام واکنش نشان میدهد. به بیان دیگر ، سنسور دنده عقب یکی از قطعات حساس و بسیار مهم برای هر خودرویی میباشد. پارک کردن خودرو در فضاهای تنگ و باریک با استفاده از سنسورهای دنده عقب ، امروزه بسیار راحت تر شده است.
استفاده از سنسورهای دنده عقب ، به شما این امکان را میدهد که با اطمینان بیشتری خودروی خود را از یک مسیر پهن یا پارکینگ ، به سمت عقب حرکت دهید و رانندگی در جهت عقب را ایمن تر میکند. سنسورهای دنده عقب ، توسط صدای لامپ LED در هنگام نزدیک شدن خودرو به مانع به شما آلارم میدهد. در برخی خودروهای گران قیمت ، از سنسور جلو هم در قسمت سپر جلو استفاده میکنند که در این صورت رانندگی بسیار ساده تر شده و دیگر دغدغه جلو رفتن هم ندارید! در برخی از این خودروها ، دکمه جداگانه جهت فعال یا غیر فعال کردن سنسور جلو تعبیه شده است.
انواع سنسور دنده عقب
سنسور دنده عقب به طور کلی در دو نوع محبوب و متداول موجود میباشد که عبارت است از :
- سنسورهای پارک خودرو التراسونیک
- سنسورهای پارک خودرو الکترومغناطیسی
در ادامه به شرح هر یک میپردازیم.
سنسورهای پارک خودرو التراسونیک : سنسورهای التراسونیک ، به عنوان یکی از بهترین سنسورهای دنده عقب به حساب میآیند که از امواج صوتی با فرکانس بالا ، جهت تشخیص اجسام استفاده میکنند. سنسورها میتوانند پالسهای صوتی را منتشر کنند و اجسام اطراف را منعکس گردانند. توسط یک گیرنده امواج منعکس شده تشخیص داده میشود و فاصله وسیله نقلیه تا جسم محاسبه میگردد. لازم است بدانید از آنجا که سیستم التراسونیک از امواج صوتی استفاده میکند ؛ تحت تاثیر تداخل سایر امواج قرار میگیرد و برای اشیای کوچک و باریک مناسب نیست. علاوه بر آن ، این سنسورها تحت تاثیر باران و باد قرار میگیرند و خاک و آلودگی یا گل و لای ، میتواند سبب خرابی آن شود.
سنسورهای پارک خودرو الکترومغناطیسی : این سنسورها از فرکانسهای الکترومغناطیسی ، جهت تشخیص اجسام اطراف استفاده میکنند. این سنسورها میتوانند اشیای مختلف را بدون محدودیت ، در طیف گسترده ای از طول موجها شناسایی کند. علاوه بر آن ، سنسورهای الکترومغناطیسی ، میتوانند با یک دوربین ست شوند و به رانندگان کمک کند تا فضای اطراف ماشین را بهتر تجسم کنند. این سنسورها برخلاف سنسورهای التراسونیک ، داخل سپر نصب میشوند. بنابراین هیچ مشکلی در اثر گرد و غبار برای آنها به وجود نمیآید.
سخن پایانی
در این مقاله در رابطه با سنسورهای دنده عقب ، کارکرد و انواع آن صحبت کردیم. همانطور که میدانید با روی کار آمدن سنسورهای دنده عقب که یک آپشن ویژه برای خودروهای جدید به حساب میآید ؛ رانندگی بسیار ساده تر و راحت تر شده است. از طرفی پارک کردن ماشین ، دیگر کار سختی به حساب نمی آید و شما میتوانید با خیال راحت و ذهنی آرام ، به رانندگی بپردازید. شما میتوانید جهت مطالعه مطالب آموزنده بیشتر ، به بخش وبلاگ وب سایت سنسور صنعت مراجعه کنید.
فروشگاه سنسور صنعت نوین ، نمایندگی رسمی محصولات تبریز پروژه میباشد که با ارائهی محصولات با کیفیت و متنوع در زمینهی سنسور کد ، سنسورهای نوری ، القایی ، خازنی ، التراسونیک و موارد دیگر فعالیت دارد. برای اطلاع از سایر محصولات و دریافت اطلاعات بیشتر ، به این وبسایت مراجعه کنید.
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.