بررسی انواع سنسورهای دنده عقب

بررسی انواع سنسورهای دنده عقب

بررسی انواع سنسورهای دنده عقب


سنسور دنده عقب ، یکی دیگر از سنسورهای مجاورتی است که به رانندگان کمک می‌کند تا اشیا را در نزدیکی خودرو ، در هنگام پارک راحت تر تشخیص دهند. به طور کلی سنسورهای دنده عقب ، دستگاه هایی هستند که در سپر عقب وسایل نقلیه نصب می‌شوند و وقتی خودرو به سمت عقب حرکت می‌کند ؛ فعال می‌شود و با نزدیک شدن به اجسام مختلف به راننده آلارم می‌دهند. بنابراین هدف اصلی سنسورهای دنده عقب ، آلارم دادن به رانندگان در مواردی است که چیزی پشت اتومبیل قرار دارد. در این مقاله قصد داریم به بررسی انواع سنسورهای دنده عقب بپردازیم. با ما همراه باشید.

نحوه عملکرد سنسور دنده عقب

سنسور دنده عقب برای رانندگان تازه کار ، رانندگی و پارک کردن را بسیار راحت کردند. به این صورت که به سپر عقب خودرو متصل می‌شوند و در هنگام پارک ، زمانی که به جسمی نزدیک می‌شوید ؛ فعال می‌شوند و امواج فراصوت را ارسال می‌کند. زمانی که این امواج به جسم نزدیک برخورد می‌کند ؛ انعکاس می یابد و دوباره توسط حسگرها گرفته می‌شود. بر اساس زمانی که بین ارسال و باز پس گیری این امواج سپری شده ، ECU می‌تواند فاصله جسم را از خودرو محاسبه کند. بنابراین زمانی که خودرو به جسم نزدیک می‌شود ؛ سیستم با صدایی که قابل شنیدن باشد ؛ به راننده هشدار می‌دهد. وقتی خودرو به جسم بیشتر نزدیک می‌شود ؛ شدت صدای زنگ هشدار به راننده بیشتر می‌شود تا زمانی که خودرو متوقف شود. علاوه بر این ، در خودروهای جدید ، برخی از تولیدکنندگان دوربین تهیه کردند تا راننده بتواند به طور دقیق تر پشت خودرو را مشاهده کند.

بررسی انواع سنسور دنده عقب

سنسورهای دنده عقب شامل سه نوع مختلف می‌باشد که عبارتند از :

  • سنسورهای التراسونیک
  • دوربین‌های رو به عقب
  • سنسور‌های الکترومغناطیسی

در ادامه قصد داریم به شرح هر یک بپردازیم.

سنسورهای التراسونیک : متداولترین نوع سنسورهای دنده عقب ، سنسورهای التراسونیک می‌باشند که در سپر عقب خودرو نصب می‌شوند. سنسورهای اولتراسونیک ، با انتشار امواج صوتی با فرکانس بالا و اندازه گیری زمانی که برای بازگشت سنسور طول می‌کشد ؛ می‌تواند به رانندگان در رابطه با نزدیک شدن به مانع آگاهی دهد. سنسورهای التراسونیک معمولا به دو شکل به رانندگان اطلاع می‌دهند که چقدر به جسم نزدیک هستند. اولین کاری که انجام می‌دهد ؛ ایجاد صدای بلندی است تا زمانی که خودرو متوقف شود. دومین کار از طریق بازخوانی تصویری انجام می‌گیرد که معمولا در کنار هشدار قابل شنیدن کار می‌کند.

دوربین‌های عقب : دوربین‌های عقب ، عقب خودرو را از طریق صفحه نمایش به راننده نشان می‌دهند و هنگامی که دنده به حالت معکوس تغییر می‌کند ؛ کار می‌کند. علاوه بر آن ، می‌توانید کیت‌های دوربین را به یک برنامه که روی تلفن هوشمند لینک شده است ؛ انتقال دهید. دوربین‌های عقب ، با توجه به آن که کارکرد فوق‌العاده‌ای دارند ؛ ممکن است مقداری گران قیمت باشند. مگر آن که شما خودتان یکی از آن‌ها را نصب کنید. لازم به ذکر است با توجه به محل قرارگیری دوربین و نوع لنز ، می‌تواند نمای مختلف محدودی را ارائه دهد و ممکن است حالت‌های دید در شب خوبی نداشته باشد.

سنسورهای الکترومغناطیسی : این سنسورها ، کمترین نوع سنسور دنده عقب در بازار می‌باشد. این سنسورها در پشت سپر نصب می‌شوند و با ایجاد یک میدان الکترومغناطیسی در اطراف عقب خودرو کار می‌کند و هنگامی که در میدان الکترومغناطیسی اختلالی را حس کند ؛ هشدار می‌دهند. سنسور های الکترومغناطیسی ، کمترین قابلیت اطمینان را دارد. زیرا قبل از ایجاد اخطار ، به حرکت آهسته وسیله نقلیه متکی است. بنابراین می‌توان اینگونه نتیجه گرفت که با توجه به آن که سنسورهای دنده عقب ، می‌توانند اطمینان بیشتری به شما بدهند اما شما هرگز نباید کاملا به آن‌ها اعتماد کنید.

سخن پایانی

فروشگاه سنسور صنعت نوین ، نمایندگی رسمی محصولات تبریز پروژه می‌باشد که با ارائه‌ی محصولات با کیفیت و متنوع در زمینه‌ی سنسور کد ، سنسورهای نوری ، القایی ، خازنی ، التراسونیک و موارد دیگر فعالیت دارد. برای اطلاع از سایر محصولات و دریافت اطلاعات بیشتر ، به این وبسایت مراجعه کنید.

نگین رنجبر
ارسال دیدگاه