
سنسور مغناطیسی و نحوهی عملکرد آن
سنسورهای مغناطیسی به سنسورهای آهنربا معروف هستند و نوع دیگری از سنسورهای مجاورتی میباشند. اساس کار این نوع سنسورها ، واکنش نشان دادن به میدان مغناطیسی اطراف آهنربای دائم یا الکتریکی است. سنسور مغناطیسی معمولا برای تشخیص موقعیت قطعه بدون تماس با سنسور ، مورد استفاده قرار میگیرد. این سنسورها از جریانهای ac و dc استفاده میکنند. در ادامهی این مقاله ، به بررسی نحوهی عملکرد سنسور و ویژگیهای آن میپردازیم. با ما همراه باشید.
ویژگیهای سنسورهای مغناطیسی
همانطور که گغته شد این سنسورها ، از انواع سنسورهای بدون تماس هستند و در آنها هیچگونه اتصال مکانیکی ، بین قسمتهای ثابت و متحرک آن وجود ندارد. همین خاصیت سبب افزایش طول عمر این سنسور شده است. این سنسورها ، دارای ساختاری میباشند که میتوانند به راحتی در محیطهای آلوده ، چرب و روغنی نیز به خوبی عمل کرده و کارایی خود را حفظ کنند.ساختار این سنسورها ، سبب کاربرد آنها در اتوموبیل شده است. یکی از ویژگیهای دیگر این سنسور ، این است که لغزش قسمتهای متحرک بر هم ، سبب ایجاد نویز نمیشود.
نحوهی عملکرد سنسور
این سنسور ، با تبدیل کردن میدان مغناطیسی به ولتاژ یا جریان کار میکند. به دلیل غیر تماسی بودن ، این سنسورها ، ایدهآلترین گزینه برای استفاده در کاهش آلودگیهای زیست محیطی ، کاهش سایش به دلیل اصطکاک و در نتیجه کاهش تجهیزات میباشد.
تفاوت سنسور مغناطیسی و القایی
سنسورهای مغناطیسی ، شدن مغناطیسی را تشخیص میدهند. در نتیجه فاصله دید و سرعت آن به قدرت آهنربایی نزدیک شده سنسور بستگی دارد. بنابراین ، با توجه به این توضیحات ، یکی از تفاوتهای این دو سنسور ، در این است که سرعت عملکرد سنسور مغناطیسی ، نسبت به سنسور القایی کمتر است.
سخن پایانی
در این مقاله توضیحاتی را جهت آشنایی اولیه با سنسورهای مغناطیسی ارائه دادیم. در مقالات بعدی انواع سنسورهای مغناطیسی را بررسی خواهیم کرد. شما میتوانید برای اطلاع از سایر سنسورها به بخش مقالات وبسایت ما مراجعه کنید.
فروشگاه سنسور صنعت نوین ، نمایندگی رسمی محصولات تبریز پروژه میباشد که با ارائهی محصولات با کیفیت و متنوع در زمینهی سنسور کد ، سنسورهای نوری ، القایی ، خازنی ، التراسونیک و موارد دیگر فعالیت دارد. برای اطلاع از سایر محصولات و دریافت اطلاعات بیشتر ، به این وبسایت مراجعه کنید.
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.