
سنسور القایی آنالوگ
سنسور القایی آنالوگ چیست؟
سنسور القایی آنالوگ در مجاورت با اجسام فلزی عکس العمل نشان میدهد و آن را به صورت ولتاز یا یک سیگنال جریان پیوسته ایجاد کرده و فاصله جسم مورد نظر را از دستگاه سنسینگ محاسبه می کند. این نوع از سنسور ها دارای یک ولتاژ خروجی تقریبا خطی است. این سنسور ها در قطر های مختلف و یا به صورت مکعبی تولید میشوند.
این نوع سنسور ها از یک نوسان ساز که تولید کننده میدان مغناطیسی با فرکانس بالا است و یک سیم پیچ پیچیده شده دور هسته فریت تشکیل شده .با وارد شدن یک هدف یا جسم به میدان فرکانس بالا ، جریان فوکو روی سطح هدف یا جسم القا شده و خروجی نوسان ساز سنسور ما را تحت تاثیر قرار میدهد.
جریان فوکو چیست؟
به جریان فوکو جریان گردابی نیز گفته میشود که جریان های گردشی و پراکنده ای است که به یک هدف و جسم رسنا یک میدان مغناطیسی متغییر با زمان القا میشود .
محدوده انتخاب ولتاز آنالوگ (0-107) و یا جریان آنالوگ(4-20mA) است.
این سنسور ها مانند سنسور های مجاورت القایی کار کرده و تنها تفاوتش با سنسور مجاورت القایی در خرجی است.
یکی از مهمترین نکته ها در این نوع از سنسور این است که باید به نوع کابلی که در این سیستم استفاده می کنید بسیار اهمیت دارد و باید دقت کرد که این کابل های دارای کیفیت بالایی باشند تا از اثر تداخل های الکترومغناطیسی به سیگنال ها محافظت کند و باعث تغییر آن نشود.
کاربرد ها
از رایج ترین کاربردی که در حسگر های آنالوگ به کار رفته ،این است که شامل چهار سنسور آنالوگ می باشد که بر روی چهار پایه نصب شده است تا مطمئن بشویم که جسم مورد نظر دقیق در مرکز سنسور قرار بگیرد.نوع و شگل سنسور به هدف بستگی دارد.
انواع سنسور های القایی آنالوگ
برل
مستطیل
مدل حلقه ای یا رینگی
ابعاد سنسور های القایی:
ابعاد مختلفی در بازار مو جود است مانند( 4mm تا 8mm ) .
مزیت ها :
تفاوت سنسور القایی آنالوگ با دیجیتال
در سنسور ها آنالوگ در طول زمان به صورت مرتب تغییرات پیوسته ای در نوع سیگنال ها داریم ، و به این معنایت که هرگز به صورت ناگهانی تغییر نمیکند . اما سیگنال های سنسور های دیجیتال به دلیل اینکه گسسته در زمان است مقدار آن به صورت اعدادی فاصله دار از یکدیگر میباشد.
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.