سنسور خازنی و کاربرد آن

سنسور خازنی و کاربرد آن

سنسور خازنی و کاربرد آن


سنسورهای خازنی ، از نوع سنسورهای بدون تماس و الکترومغناطیسی هستند. این سنسور می‌تواند انواع مختلفی از حرکت ، ترکیب شیمیایی ، میدان و برق را به طور مستقیم و غیر مستقیم به حرکت یا ثابت دی الکتریک تبدیل کند. سنسور خازنی در مقابل همه چیز و همه‌ی مواد اعم از فلزی و غیر فلزی ، حساس است. در این مقاله قصد داریم با سنسور خازنی و کاربرد آن بیشتر آشنا شویم. با سنسور صنعت همراه باشید.

ساختار سنسور خازنی

به طور کلی این سنسور از چهار قسمت اصلی تشکیل شده است که عبارت است از :

  • اسیلاتور
  • دمدولاتور
  • اشمیت تریگر
  • تقویت خروجی

کاربرد سنسورهای خازنی

این سنسور ، قطعات فلزی را از غیر فلزی جدا می‌کند. حرکت پارچه را کنترل می‌کند. ارتفاع یک دسته کاغذ و پارگی نوار نقاله را به خوبی تشخیص می‌دهد. جریان مایع و سطوح مخازن را کنترل می‌کند. عمل شمارش خط تولید را انجام می‌دهد. سطح آب را در بطری‌های پلاستیکی تعیین می‌کند. حضور مایع در لوله کشی و شلنگ‌های پلاستیکی را تشخیص می‌دهد.

سنسورهای خازنی در چه بخش‌هایی کاربرد دارد؟

این سنسور در صنعت چاپ و کاغذ ، بسته بندی و صنایع غذایی ، داروسازی ، مواد شیمیایی و تکنولوژی ، پردازش چوب و پلاستیک و صنعت خودرو کاربرد دارد.

سخن پایانی

در این مقاله در رابطه با سنسورهای خازنی و نحوه‌ی عملکرد آن‌ها صحبت کردیم و به صورت کلی با آن‌ها آشنا شدید. در مقالات بعدی به صورت جزئی‌تر ، این سنسور را مورد بحث قرار می‌دهیم.

فروشگاه سنسور صنعت نوین ، نمایندگی رسمی محصولات تبریز پروژه می‌باشد که با ارائه‌ی محصولات با کیفیت و متنوع در زمینه‌ی سنسور کد ، سنسورهای نوری ، القایی ، خازنی ، التراسونیک و موارد دیگر فعالیت دارد. برای اطلاع از سایر محصولات و دریافت اطلاعات بیشتر ، به این وبسایت مراجعه کنید.

نگین رنجبر
ارسال دیدگاه